Zariadenie na temperovanie čokolády – Chocotemper – s výtokovým kohútikom a odkladacou plochou

Pridať medzi obľúbené

20,171.37

Na sklade

Množstevné zľavy

Počet kusov
Cena
<2
20,171.37
2 - 5
19,767.94
6 - 10
19,566.23
11+
19,162.80
× Zariadenie na temperovanie čokolády – Chocotemper – s výtokovým kohútikom a odkladacou plochou
  • Doprava zadarmo od 500 €

Chcete nakupovať na splátky?

Vypočítajte si výšku splátok v našej splátkovej kalkulačke.

Objavte dokonalosť v temperovaní čokolády s naším talianskym strojom, navrhnutým pre cukrárne a zmrzlinárne. Tento prepracovaný stroj zaručuje, že vaša čokoláda zostane v tekutom stave s dokonalým kryštálovým spojom. Vďaka technologickým inováciám, ako je dotyková obrazovka a elektronický nožný spínač, môžete jednoducho dávkovať presné množstvá čokolády presne tam, kde ich potrebujete.

Čistenie je jednoduché, a s kapacitou až 30 kg čokolády je tento stroj ideálnym pomocníkom pre profesionálnu výrobu cukroviniek. Glazúrová polica vám navyše umožní vytvoriť lesklé a chutné povrchy na pralinkových výrobkoch a cukrovinkách v troch jednoduchých krokoch.

Výhody a parametre:

  • Výrobené v Taliansku: Zaručuje najvyššiu kvalitu a spoľahlivosť
  • Jednoduché čistenie: Už žiadne starosti s komplikovanou údržbou
  • Technológia dotykovej obrazovky: Moderný a intuitívny ovládací panel
  • Kapacita na čokoládu: 30 kg pre efektívnu výrobu
  • Nastaviteľná rýchlosť: 140–730 cm/min pre maximálnu flexibilitu
  • Rozmery: 1790 x 900 x 1270 mm (šírka x hĺbka x výška)
  • Úsporné programy: Optimalizované pre všetky druhy čokolády
  • Vysoko kvalitná nehrdzavejúca oceľ: Zaisťuje dlhú životnosť a robustnosť
  • CE certifikácia: Spĺňa európske normy pre bezpečnosť a hygienu

Ďalšie informácie

Rozmery 226 cm
Kategórie produktu: , ,

Katalógové číslo: STGIC30#AFSTGIC123