Zariadenie na temperovanie čokolády – Chocotemper – s výtokovým kohútikom a odkladacou plochou

Pridať medzi obľúbené

19,182.66

Na sklade

Množstevné zľavy

Počet kusov
Cena
<2
19,182.66
2 - 5
18,799.01
6 - 10
18,607.18
11+
18,223.53
× Zariadenie na temperovanie čokolády – Chocotemper – s výtokovým kohútikom a odkladacou plochou
  • Doprava zadarmo od 500 €

Chcete nakupovať na splátky?

Vypočítajte si výšku splátok v našej splátkovej kalkulačke.

Predstavujeme vám profesionálne zariadenie na temperovanie čokolády, ktoré prináša dokonalú konzistenciu a lesk vašich čokoládových výrobkov. Vyrobené v Taliansku, toto zariadenie je navrhnuté s ohľadom na potreby cukrárov a zmrzlinárov, ktorí hľadajú spoľahlivé riešenie pre svoj podnik. Vďaka modernej dotykovej obrazovke je ovládanie jednoduché a intuitívne, čo vám umožní sústrediť sa na kreatívnu časť vášho remesla. Pri použití elektronického nožného spínača dosiahnete presné dávkovanie čokolády do formičiek, čím sa minimalizujú straty a maximalizuje efektivita. Úsporné programy prispôsobené pre rôzne druhy čokolády a pohotovostný režim znižujú spotrebu energie, zatiaľ čo vysokokvalitné materiály z nehrdzavejúcej ocele zaručujú dlhú životnosť zariadenia. Ideálne pre nasadenie v cukrárňach či zmrzlinárňach, toto zariadenie je výborným pomocníkom na zvyšovanie produktivity a kvality vašich sladkých výrobkov.

Výhody a parametre

  • Profesionálna kvalita s talianskym pôvodom
  • Jednoduché čistenie a údržba
  • Pokročilá dotyková technológia
  • Elektronický nožný spínač pre presné dávkovanie
  • Úsporné programy a pohotovostný režim
  • Vysokokvalitná nehrdzavejúca oceľ
  • Kapacita čokolády: 24 kg
  • Glazúrovacia a obaľovacia funkcia
  • Nastaviteľná rýchlosť od 140 cm/min do 730 cm/min
  • Rozmery: 1790 x 900 x 1540 mm
  • Výkon temperovacieho stroja: 3 kW
  • Napätie: 220 voltov, frekvencia: 50 Hz
  • Chladiaca kvapalina R 452 A
  • Hmotnosť: 253 kg

Ďalšie informácie

Rozmery 253 cm
Kategórie produktu: , ,

Katalógové číslo: STGIC24#AFSTGIC123