Zažite dokonalé roztopenie čokolády s naším Tavičom čokolády Profi. Vďaka 3 GN nádobám s hĺbkou 10 cm a systému au bain marie sa čokoláda roztopí rýchlo a rovnomerne bez pripálenia.
Výkonné Taviace Nádoby
Čokoládový tavič je vybavený tromi 1/3 GN nerezovými nádobami a viečkami. Gumené nožičky zabezpečujú stabilitu na akomkoľvek povrchu. Ovládanie je jednoduché pomocou displeja a digitálneho regulátora teploty, kde pomocou tlačidiel nastavíte presnú temperaturu. Tavič umožňuje bezpečné vypúšťanie pary a vody.
Efektívne Roztápanie za Presných Podmienok
Pracujte s ľahkosťou – naplňte nádržku vodou a vložte nádoby. Teplota sa dá nastaviť od 3 do 412 °C, pričom kontrolka zobrazuje aktuálnu teplotu. Tavič pojme až 4 kg čokolády v jednej nádobe. Rozpúšťajte čokoládu pomaly a rovnomerne pre dokonalé výsledky. Ideálny aj pre špeciálne čokoládové kvapky.
Jednoduché Čistenie Pre Dlhodobé Používanie
Po vychladnutí jednoducho odpojte prístroj, vyčistite nádoby a povrch jemným čistiacim prostriedkom. Zabránite tak korózii a plesniam. Pre maximálnu efektivitu a trvanlivosť tak udržujte váš tavič vždy čistý.
Optimálne Pre Profesionálne Použitie
Čokoláda na zmrzlinu, vafle alebo dezerty? Tento tavič čokolády je stvorený na rôzne kulinárske kreácie. Objednajte si ho ešte dnes a užite si výhody profesionálneho zariadenia. Máte otázky? Kontaktujte nás!
Výhody a Parametre
- Povrchová úprava z nehrdzavejúcej ocele zabraňuje korózii
- Variabilný termostat od 3°C do 412°C
- Konštantná teplota pre optimálnu konzistenciu
- Výrobok obsahuje výstup vody a pary
Špecifikácie produktu
- Čistá hmotnosť: 9,5 kg
- Kapacita nádoby: 4 kg čokolády
- Rozmery: Š41 x H67 x V17 cm
- Elektrické pripojenie: 230V / 50Hz / 1 fáza, 1500 Watt
Upozornenie: Odporúča sa nenastavovať teplotu na vyššiu ako 100°C.
Vrátane:
- Tri 1/3 GN nádoby (hĺbka 10 cm)
Ďalšie informácie
Rozmery | 9 cm |
---|
Katalógové číslo: 9374051