MIYABI 6000 MCT – Santoku – čepeľ 180 mm

Pridať medzi obľúbené

257.37

Na sklade

Množstevné zľavy

Počet kusov
Cena
<2
257.37
2 - 5
252.22
6 - 10
249.65
11+
244.50
× MIYABI 6000 MCT – Santoku – čepeľ 180 mm
  • Doprava zadarmo od 500 €
Objednávkové číslo: 1001978 Kategórie: , , ,

Dokonalosť Krájania s Japonskou Presnosťou

Zažite špičkovú kvalitu krájania s Santoku Japonským Kuchynským Nožom MIYABI 6000 MCT. Tento nôž, vytvorený s neuveriteľnou precíznosťou pri tradičnom japonskom procese, je ideálny pre krájanie rýb, mäsa a zeleniny. Nechajte sa okúzliť japonskou kombináciou krásy a extrémnej ostrosti, ktorú tento nôž ponúka.

S čepeľou vyrobenou z vysoko kvalitnej CRYODUR® ocele, ktorá je kalená špeciálnym procesom vrátane kalenia v ľade pri -196 °C, získate nôž s extrémnou tvrdosťou. Jadro noža je z práškovej ocele MC63, obklopené dvoma vrstvami ocele, tratými kladivom v tradičnom japonskom štýle Tsuchime pre zvýšenie trvanlivosti a estetiky.

Užívajte si neuveriteľne hladké rezy s obojstranne brúsenou čepeľou, ktorá je ručne brúsená do ultra ostrého uhla od 9,5° do 12° technikou Honbazuke. Elegantná rukoväť vyrobená z dreva Pakka umožňuje pohodlný úchop s dokonalým vyvážením pre efektívne a neunavujúce krájanie.

Tento nôž vznikol v známom japonskom centre výroby mečov a nožov, v Seki, a spája japonskú krásu a ostrosť, aby sa stal vaším nenahraditeľným kuchynským spoločníkom.

Výhody a Parametre

  • Vysoká tvrdosť: Čepeľ z CRYODUR® ocele kalená na -196 °C pre extrémne tvrdú čepeľ
  • Unikátna ostrosť: Čepeľ brúsená do uhla od 9,5° do 12° technikou Honbazuke
  • Luxusný dizajn: Tradičný Tsuchime úder kladivom zvyšuje krásu noža
  • Perfektné vyváženie: Rukoväť z dreva Pakka poskytuje pohodlie a stabilitu pri krájaní
  • Viacúčelové využitie: Ideálne pre ryby, mäso a zeleninu
  • Rozmery: Dĺžka čepele 180 mm, celková dĺžka 320 mm
  • Ľahká údržba: Materiál zodpovedá európskym potravinárskym normám, ľahko sa udržiava

Ďalšie informácie

Rozmery 0.36 cm
Kategórie produktu: , , ,

Katalógové číslo: 1001978