Hendi Sous-Vide nízkoteplotný systém GN 1/1 je skvelým doplnkom každej kuchyne, ktorý umožňuje pripraviť chutné a zdravé jedlo pomocou zariadenia na varenie v nízkoteplotnej značke Sous Vide od výrobcu Hendi. Metóda Sous Vide je jednou z najúčinnejších spôsobov varenia pri nízkej teplote, ktorá zaručuje rovnomerné varenie a zachováva vitamíny, prírodné šťavy a jemnosť potravín. Použitie zariadenia Sous Vide optimalizuje prácu v kuchyni, pretože potraviny môžu byť pripravené vopred a ponechané v zariadení až do okamihu podania.
Výhody:
• Zariadenie umožňuje pripraviť lahodné pokrmy s bohatou chuťou a konzistenciou, ktoré nemožno dosiahnuť inými známymi metódami.
• Potraviny zachovávajú svoju vôňu a nutričnú hodnotu, prírodné šťavy a zostávajú jemné a šťavnaté.
• Konštantná nízka teplota zaručuje rovnomerné varenie a potravina sa nemôže pokaziť.
• Použitie zariadenia Sous Vide optimalizuje prácu v kuchyni a umožňuje pripraviť jedlo vopred a ponechať ho v zariadení až do okamihu podania.
Technické parametre:
• Nádrž s objemom 20 litrov a nerezovým prevedením.
• Ideálne pre Á la Carte reštaurácie a časté použitie.
• Elektronické ovládanie a digitálny displej s nastaviteľnou teplotou 45°C až 90°C s presnosťou 0,1°C.
• Veľmi presné digitálne ovládanie a nerezová vložka s 6 priehradkami.
• Veko so silikónovým tesnením, výpustný ventil a rukoväť.
• Napätie 230V, výkon 600W, elektrické prípojky 1x, rozmery 60 x 33 x 30 cm a hmotnosť 17 kg.
Ďalšie informácie
Hmotnosť | 17 kg |
---|
Značky produktu: Fastfood, Reštaurácie, Rýchle občerstvenie